Om ADHD-Veilederen

Hei, jeg heter Cecilie Flo Jahreie og er eier av ADHD-Veilederen. Målet mitt er å hjelpe foreldre til barn med ADHD å gå fra overlevelse og kaos til mestring og trygghet i foreldrerollen.

 

Om ADHD-Veilederen

 

Jeg vil gjerne hjelpe deg til å oppnå det du ønsker i din familiehverdag, for deg og for dine barn. Som doktor i pedagogikk og foreldrecoach med ADHD som spesialfelt, og som mamma til barn med diagnosen har jeg lært mye om hva som fungerer og ikke fungerer i oppdragelsen av barn med ADHD og lignende utfordringer. Denne erfaringen vil jeg bruke slik at du kan få en rolig og harmonisk familiehverdag. 

 

Om Cecilie

Har du et barn med ADHD eller eller lignende utfordringer? Føler du deg alene, redd og maktesløs? Kanskje bærer du på en sorg over at livet ikke ble som forventet, men du vet ikke hva du skal gjøre, du bare går rundt i samme ring. Kjenner du deg igjen, ja da har du kommet til rett sted!


Du har et barn med utfordrende atferd og vet ikke hva du skal gjøre
Du strever med bekymringer i hverdagen for barnet ditt og fremtiden.
Du lever så mye for andre, at det blir minimalt med tid og rom for å ta vare på deg selv og dine behov​.


ADHD-Veilederen jobber ut i fra at "når foreldre lykkes, lykkes barna". Dessverre setter vi foreldre ofte oss selv til sist. Jeg har erfart at for å være god mot barna dine, må du først være god mot deg selv. Hos meg blir du sett og dine følelser tatt på alvor! Jeg ønsker å bidra til at din familie kan finne mestring og glede i en krevende hverdag.

Om meg

Jeg er mamma til to herlige jenter, hvor den ene har høytfungerende autisme og ADHD. Skuffelsen da vi fikk diagnosen var stor. Da jeg fikk mitt første barn var det jo aldri i mine tanker at noe kunne være feil. Jeg kjente på forbudte følelser man som mor ikke tør å innrømme. 

​Jeg har en doktorgrad i pedagogikk og har jobbet innen læringsfeltet i over tyve år, som forsker og rådgiver på Universitetet og i opplæringsavdelingen i en fylkeskommune.
Som "annerledesmamma" med en karrière, følte jeg på stress, frustrasjon og maktesløshet. Jeg var frustrert fordi jeg konstant følte at jeg ikke leverte det jeg skulle på den andre hovedarenaen i livet. Jeg følte meg maktesløs i samarbeidet, eller det som føltes mer som en kamp, mot hjelpeapparatet og skolen. Tilslutt klarte ikke kroppen min mer, og jeg ble selv syk.

Etterhvert som jeg gradvis mestret mitt og vår families liv, kom et brennende ønske om å hjelpe andre familier i lignende situasjon. Jeg valgte derfor å utdanne meg videre som coach, og har nå en NLP Master Practitioner. Mitt mål for 2017 er å bli å utdanne meg videre som  ADHD coach.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.